Työmarkkinatori tuo työelämän palvelut yhteen paikkaan         

Työmarkkinatorista rakentuu lähivuosina valtakunnallinen palvelukokonaisuus, jonka kautta työnhakija ja työnantaja löytävät kaikki tarvitsemansa palvelut. Jatkossa työnhakija näkee Työmarkkinatorilla sekä julkiset että mukana olevien yksityisten palveluntarjoajien työpaikat ja koulutusmahdollisuudet sekä työmarkkinoihin liittyvät tiedot.

Työmarkkinatoria kehitetään yhteistyössä

Työmarkkinatori liittyy maakuntauudistukseen ja palvelun ydinosat ovat käytössä maakuntavaiheen alkaessa 2021.

Työnhakijoita ja työnantajia mahdollisimman paljon hyödyttävä Työmarkkinatori vaatii ympärilleen julkisen sektorin tarjoamien peruspalveluiden lisäksi paljon muutakin. Mukana on muun muassa yksityistä ja kolmatta sektoria edustavia työllisyys- ja koulutuspalveluiden tarjoajia. Työmarkkinatorin kautta nämä saavat mahdollisuuden tarjota palveluitaan kohdennetusti suurille käyttäjäjoukoille.

Työmarkkinatorin kehitys tapahtuu laajassa yhteistyössä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Työpajoja on järjestetty eri puolilla Suomea mm. opiskelijoiden, työnhakijoiden, kv-osaajien, osatyökykyisten, koulujen, liittojen, yrittäjien, työnvälittäjien ja työnvälitysalustojen kehittäjien kanssa.

Tutustu Työmarkkinatorin yleisesittelyyn

Tutustu Työmarkkinatoriin ja sen kehittämiseen: Työmarkkinatori