Tapahtumat – yksittäinen

Webinaari: Valinnanvapauden tietojärjestelmäkokonaisuudet

Keskiviikko 28.2.2018 klo 08.30 –  10.00

Sosiaali- ja terveysministeriö

Tilaisuudessa esitellään valtakunnallinen tietojärjestelmäarkkitehtuuri ja sen kehittämispolku. Tilaisuus on tarkoitettu maakuntien valmistelijoille.

Valmisteilla olevan lainsäädännön mukainen valinnanvapauden pilotointi aloitetaan tulevana kesänä. Parhaillaan haetaan pilotointiin osallistuvia maakuntia. Hakuilmoitus julkaistiin 23.1 ja aikaa hakemuksen laatimiselle on 15.3 saakka.

Yksi pilotoinnin tavoitteista on testata maakuntien ja valtakunnallisten toimijoiden tietojärjestelmien muodostaman kokonaisuuden yhteentoimivuutta. Pilotoivien maakuntien tulee rakentaa omaa tietojärjestelmäkokonaisuuttaan vastaamaan arkkitehtuurin tavoitetilaa.

Maakuntien hakuprosessin tukemiseksi järjestetään valtakunnallisten toimijoiden ja pilottihakemuksia valmistelevien valmisteluorganisaatioiden yhteinen valinnanvapauden kansallista tietojärjestelmäkokonaisuutta koskeva web-seminaari.

Ajankohta:

28.2. klo. 8:30 - 10:00.

Alustava ohjelma:

8:30 - 9:15: valtakunnallisen tietojärjestelmäarkkitehtuurin ja sen kehittämispolun esittely

9:15 - 10:00: kysymyksiä ja keskustelua

Varmin tapa saada kysymyksesi käsitellyksi on lisätä se ennen seminaaria oheisen työtilan taulukkoon. Kiinnitä huomiota kysymyksen selkeyteen ja täsmällisyyteen. Lisää myös omat tietosi, jotta sinuun voidaan tarvittaessa olla yhteydessä.

Lisätietoja:

Markku Heinäsenaho, erityisasiantuntija, puh. 0295163158, etunimi.sukunimi@stm.fi
Digitalisaation ja tiedonhallinnan yksikkö DITI | ohjausosasto
Sosiaali- ja terveysministeriö

Kohderyhmät: julkinen hallinto


Tapahtumiin rekisteröityminen