FI SV

Muutosjohdon akatemia

Muutosjohdon akatemia on rakennettu tukemaan muutosjohtajia ja heidän joukkojaan sekä maakuntien uusia johtajia tärkeässä tehtävässä Suomen suurimmassa muutoksessa. Maakuntahallinto ja maakunnalle siirtyvien palvelujen järjestäminen uudistuvat perusteellisesti, suurimpana sosiaali- ja terveyspalvelut. Muutoksen taitava johtaminen korostuu.

Muutos tapahtuu maakunnissa. Muutosjohdon akatemia tarjoaa muutoksen tueksi valmennusta, asiantuntijoiden tukea, vertaiskertomuksia ja parhaiden käytäntöjen jakamista sekä keskustelufoorumin. 

Valmennukset

Valmennukset käyvät teemoittain läpi muutosjohtamisen suuria kysymyksiä. Käsittelemme käytännönläheisesti muutoksen mahdollisuuksia ja pullonkauloja, ja tarjoamme viitekehyksiä ja työkaluja sovellettaviksi erikokoisten maakuntien kehittämiseen. Valmennuksia vetävät yliopistojen, liike-elämän sekä julkisen sektorin parhaat asiantuntijat.

Muutosjohdon akatemia toimii niin sanotussa muutostuen tilannekeskuksessa Valtiovarainministeriössä, jossa sote- ja maakuntauudistuksen valmisteluryhmät toimivat usean ministeriön tahoilta.

Keväällä 2018 käsittelemme muutosjohtamisen perusteemoja niin muutosjohtajien kuin muidenkin kohderyhmien kanssa. Tarkempi ohjelma ja ilmoittautumisohjeet löytyvät muutosjohtajien soma-alustalta. Lisätietoja saa myös yhteyshenkilöiltä.

Lisätietoja:
 

                                   

Tuula-Riitta Markkanen, projektijohtaja, KTT

puh. 029 553 0255
tuula-riitta.markkanen(at)vm.fi


Katja Kolehmainen, johtava asiantuntija, KTT

puh. 029 553 0005
katja.kolehmainen(at)vm.fi

 

 


Heta Hytönen, projektikoordinaattori, KTM
puh. 029 553 0687
heta.hytonen(at)vm.fi