Muutoksen tekijät -podcast

Muutoksen tekijät -podcastissa puhutaan muutostyöstä, jota on tehty sosiaali- ja terveysalalla viime vuosina. Jokaisessa jaksossa on mielenkiintoisia vieraita keskustelemassa hallituksen kärkihankkeissa tehdystä työstä.

Tavoitteena on kertoa muutostyöstä niin, että kuulijat saavat työkaluja viedä samaa muutosta eteenpäin omilla alueillaan. Podcast-jaksojen vieraat ovat itse olleet tekemässä muutostyötä, ja he esittävät sarjassa omia henkilökohtaisia näkemyksiään.

Jaksot ovat kuunneltavissa myös Spotifyssä ja Apple-podcasteissa.

Kun ihmiset asetetaan keskipisteeksi, miten palveluiden pitää muuttua?

Lohjan kaupungin hyvinvointijohtaja Katri Kalske ja hankejohtaja Maria Kaisa Aula keskustelevat lasten ja nuorten parissa työskentelevien yhteistyön tiivistämisestä ja eri hallinnonalojen yhdyspintojen vahvistamisesta. Lue myös keskusteluun liittyvä artikkeli.

Kohti unelmien vanhuutta

Tämän opimme Hämeenlinnan palvelusetelikokeilusta

Muutoksen tekijät kurkistaa tänään tulevaisuuteen eli Hämeenlinnassa palveluseteleillä tehtyyn valinnanvapauskokeiluun. Mitä siitä opittiin ja mitä kannattaa huomioida jatkossa? Keskustelemassa ovat Hämeen sotemuutosjohtaja Jukka Lindberg sekä sote-keskusten asiakas ja kehittäjä Outi Myllymaa. Lue aiheeseen liittyvä artikkeli

Näin perhekeskukset mullistavat lasten ja perheiden palvelut

Ensimmäisessä jaksossa puhutaan perhekeskuksista, jotka mullistavat lasten ja perheiden palvelut. Vieraana podcastissa ovat perhekeskuksia kunnissa kehittävät Minna Rytkönen, Jaana Koski ja Helena Saari, jotka uskovat, että ongelmien ennaltaehkäisy parantuu. Lue aiheeseen liittyvä artikkeli