Valtio Expon Makumatka maakuntiin -paneelikeskustelu nyt katsottavana verkossa

Valtiovarainministeriö 17.5.2018 11.03
Uutinen
Valtio Expon Makumatka maakuntiin -paneelikeskustelu nyt katsottavana verkossa

Maakunta- ja sote-uudistus oli mukana 8.5. järjestetyssä Valtio Expossa. Valtiovarainministeriön sekä sosiaali- ja terveysministeriön asiantuntijoita oli tavattavissa maakunta- ja sote-uudistuksen messupisteellä, ja tapahtuman pääsalissa keskusteltiin uudistuksesta Makumatka maakuntiin -paneelissa.

Toimittaja ja maailmanmatkaaja Riku Rantalan juontama Makumatka maakuntiin -paneelikeskustelu on nyt katsottavissa Youtubessa. Paneelissa keskusteltiin esimerkiksi maakunta- ja sote-uudistuksen ja maakuntavaalien aikataulusta, valinnanvapauden toteutumisesta, ihmisen itsemääräämisoikeudesta sekä erilaisista tietojärjestelmistä ja niiden kehittämisestä. 

Mukana paneelikeskustelussa olivat kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläinen, Pirkanmaan muutosjohtaja Päivi Nurminen, Oulun kaupunginjohtaja Päivi Laajala sekä Etelä-Pohjanmaan muutosjohtaja Harri Jokiranta.

Valtio Expo on valtionhallinnon suurin vuosittainen tapahtuma, johon osallistui tänä vuonna noin 1 500 valtionhallinnon asiantuntijaa ja näytteilleasettajan edustajaa.

Lisätietoja:

Viestintäpäällikkö Thomas Sund, puh. 0295 530 516, thomas.sund(at)vm.fi
Tiedottaja Sara Katajakoski, puh. 0295530413, sara.katajakoski(at)vm.fi