TE-palvelujen hyvät käytännöt tukevat kasvupalvelujen järjestämistä

13.11.2018 14.32
Uutinen
TE-palvelujen hyvät käytännöt tukevat kasvupalvelujen järjestämistä

TE-palvelujen henkilöstö on koonnut valtakunnallisia hyviä käytäntöjä. Hyvät käytännöt -materiaali on käytettävissä TE- ja kasvupalvelujen kehittämisessä ja järjestämisessä ja uusien toimintatapojen suunnittelussa.

- Hyvien käytäntöjen kuvaamisella olemme halunneet tuoda esille TE-palvelujen hyviksi koettuja ja toimivia tapoja, joita voidaan hyödyntää kasvupalvelujen valmistelun lisäksi myös erilaisissa yhteistyökumppanien tapaamisissa, toteavat Hyvät käytännöt -projektin projektipäälliköt Anna-Maria Aspelund KEHA-keskuksesta ja Tarja Jokimäki Pohjois-Pohjanmaan TE-toimistosta.

- TE-palvelujen asiantuntijat käyttävät tulevissa tehtävissään asiakaskokemuksen lisäksi omaa asiantuntemustaan ja osaamistaan hyödyntäen toimiviksi todettuja käytäntöjä ja toimintamalleja, Aspelund ja Jokimäki jatkavat.

TE-palvelujen hyviä käytäntöjä kuvattiin yhdeksän kappaletta. Hyvät käytännöt syntyivät elokuussa 2018 järjestetyissä työpajoissa, joihin projektiryhmän lisäksi osallistui osaajia eri TE-toimistoista ympäri Suomen. Hyviä käytäntöjä täydennettiin henkilöstökyselyllä.

Tutustu hyviin käytäntöihin. 

Lisätietoja: 

Tarja Jokimäki, palveluesimies, Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto, puh. 0295 056 595, tarja.jokimaki(at)te-toimisto.fi
Anna-Maria Aspelund, kehittämisasiantuntija, KEHA-keskus, puh. 0295 025 248, anna-maria.aspelund(at)ely-keskus.fi