Kuntamarkkinat käynnistyi!

12.9.2018 12.35
Uutinen
Kuntamarkkinat käynnistyi!

Maakunta- ja kunta-asiat ovat esillä Helsingissä 12.–13.9. järjestettävillä Kuntamarkkinoilla. Kaksipäiväisessä tapahtumassa kuullaan useita maakunta- ja kunta-aiheisia seminaareja ja tietoiskuja.

Keskiviikkona 12.9. klo 14.00–15.00 pidettävässä seminaarissa pohditaan, miten maakunta- ja sote-uudistus tulee muuttamaan kuntatalouden ohjausta (luentosali B 3.6.).

Torstain paneelikeskustelussa pohditaan, millaisia haasteita ja mahdollisuuksia kuntapolitiikassa kohdataan tulevaisuudessa (klo 10.00–11.00, Luentosali). Keskustelua johtaa toimittaja Kirsi Heikel. Paneelissa keskustelee mm. kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläinen. Seminaaria voi seurata myös livenä verkossa.

Tietoiskuissa kuullaan mm. kokemuksia maakuntien ohjauksesta ja sen kehittämisestä sekä maakunta- ja sote-uudistuksen tilannekatsaus muutosjohtajien Kari Hakari (VM) ja Sinikka Salo (STM) esittelemänä.

Valtiovarainministeriön messuosasto on markkinoiden sisäänkäynnin läheisyydessä messupaikalla i1. Tervetuloa keskustelemaan maakunta- ja kunta-asioista!

kuntamarkkinat.fi