FI SV

Muutosjohdon akatemia

Muutosjohdon akatemia on rakennettu tukemaan muutosjohtajia ja heidän joukkojaan sekä maakuntien uusia johtajia tärkeässä tehtävässä Suomen suurimmassa muutoksessa. Maakuntahallinto ja maakunnalle siirtyvien palvelujen järjestäminen uudistuvat perusteellisesti, suurimpana sosiaali- ja terveyspalvelut. Muutoksen taitava johtaminen korostuu.

Muutos tapahtuu maakunnissa. Muutosjohdon akatemia tarjoaa muutoksen tueksi valmennusta, asiantuntijoiden tukea, vertaiskertomuksia ja parhaiden käytäntöjen jakamista sekä keskustelufoorumin. 

Valmennukset

Valmennukset käyvät teemoittain läpi muutosjohtamisen suuria kysymyksiä. Käsittelemme käytännönläheisesti muutoksen mahdollisuuksia ja pullonkauloja, ja tarjoamme viitekehyksiä ja työkaluja sovellettaviksi erikokoisten maakuntien kehittämiseen. Valmennuksia vetävät yliopistojen, liike-elämän sekä julkisen sektorin parhaat asiantuntijat.

Muutosjohdon akatemia toimii niin sanotussa muutostuen tilannehuoneessa, joka perustetaan valtiovarainministeriöön, kun sote- ja maakuntauudistuksen valmisteluryhmät yhdistyvät elokuussa 2017.

Syksyllä 2017 käsittelemme muutosjohtamisen perusteemoja niin muutosjohtajien kuin muidenkin kohderyhmien kanssa. Tarkempi ohjelma ja ilmoittautumisohjeet löytyvät muutosjohtajien soma-alustalta. Lisätietoja saa myös yhteyshenkilöiltä.

Lisätietoja:
 

                                   

Tuula-Riitta Markkanen, projektijohtaja, KTT

puh. 029 553 0255; 050 358 4865
tuula-riitta.markkanen(at)vm.fi


Heta Hytönen, projektikoordinaattori, KTM

puh. 029 553 0687; 050 358 5787
heta.hytonen(at)vm.fi